Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ledarupptakt lördagen den 23 augusti

23 augusti, 2014 @ 09:00 - 23:55

Hej alla härliga ledare i CU,

Hoppas att ni har haft en härlig sommar, njutit av denna underbara värme och fyllt på med både minnen och energi inför hösten. Själv har jag lite svårt att hitta rätt på tangentbordet och det är väl ett bra tecken på att man har varit ledig. Flera av oss har börjat men för många är det första dagen i morgon på jobbet. Ni som går i skolan har i alla fall en vecka kvar.

Detta gör att det är dags att sparka igång alla aktiviteter igen. Vi är också glad över att Fredrik är tillbaka igen efter pappaledigheten!

Den 23 augusti är det dags för ledarupptakt – och det gäller alla ledare och styrelsemedlemmar i CU. Vi kommer då att fokusera på ledarskapet inom CU på förmiddagen och sedan i respektive grupp på eftermiddagen (för att kunna planera terminen tillsammans). Vi kommer att börja kl 09.00 och vara klara till 16.00.

Eftersom vi inte hade en sommaravslutningsmiddag i våras är tanken att vi efter kl 16.00 avslutar med en grillmiddag tillsammans.

För att jag ska kunna planera detta och anpassa oss efter hur stor gruppen är
vill jag att ni alla återkommer till mig om ni:
1. Kan vara med på dagen eller inte
2. Om ni vill vara med på middagen på kvällen.
Jag vill ha svar senast 15 augusti.

Jag hoppas att jag har fått med alla ledare med ta gärna en titt i listan och försäkra er att alla får denna information.

Hoppas att vi ses den 23 augusti.

Varma hälsningar
Hella

Ordförande CU Farsta


Hella Westerberg
hella.westerberg(at)gmail.com

Details

Date:
23 augusti, 2014
Time:
09:00 - 23:55

Organizer

CU Farsta

Venue

Centrumkyrkans scoutkår
Farstaplan 15
Farsta, 123 47
+ Google Map