Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

OBS! KURSEN ÄR INSTÄLLD… VI ÅTERKOMMER MED NYTT DATUM! Utbildning i scouting för alla som är intresserade, föräldrar och yngre ledare

11 november, 2016 @ 17:00 - 12 november, 2016 @ 15:00

Obs, kursen är inställd. Vi återkommer med ett nytt datum tills i vår!
—-–——
Hej

Centrumkyrkans scoutkår bjuder in till en introduktionsutbildning kring scouting och scoutmetoden riktad till intresserade föräldrar, anhöriga och äldre scouter som är nyfikna på scoutmetoden och hur vi jobbar i kåren men också hur vår verksamhet hänger ihop med andra scouter i Sverige och den globala scoutrörelsen. Vi bjuder till kursen också in ledare och andra intresserade i behov av repetition och uppdatering.
Vi varvar teori och praktik så att ni verkligen får möjlighet att känna på scoutmetoden och vad denna innebär i praktiken.

Denna typ av grundläggande introduktion/ledarutbildning genomför vi i kåren med viss regelbunden frekvens, dena höst fredag – lördag den 11-12 november i scoutstugan.

Kursledare är Karin Wiborn och Dag Lundén

Starttidpunkt den 11 är kl 18.00 och platsen vår scoutstuga Djupårännilen i Ågesta. Avslutar kursen gör vi på lördagen senast klockan 15. Kursen inleds med en enkel soppmiddag.

Bor gör vi antingen i tält, vindskydd eller i scoutstugan beroende på intresse. Medtag oömma kläder, regnkläder, sovsäck och liggunderlag. Papper och anteckningsmaterial kan också komma till användning.

Kurskostnad för helgen 0 kr men ev utgår en självkostnad för mat. I övrigt står scoutkåren för alla utgifter.

Vänligen anmäl dig via bifogad länk om du är intresserad av att delta.
Om du har allergier eller matrestriktioner så får information om dessa gärna mailas direkt till dag.lunden”at”telia.com eller via telefon 070-373 23 08.

http://doodle.com/poll/x4q3e6x2uzt3gran

Vi ser fram emot ditt svar senast onsdagen den 9 november.

Vänligen Dag Lundén

Details

Start:
11 november, 2016 @ 17:00
End:
12 november, 2016 @ 15:00

Organizer

CU Farsta

Venue

Djupån
Karlsborgsleden
Huddinge,
+ Google Map