Kämpaleken lördagen den 24 september – information och anmälan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Äventyrare på Kämpaleken 2015 i Grödinge

På lördag är det dags igen för Kämpaleken. Denna gång i Uppsala, vid Sunnerstagropen (för er som som vet var den ligger).

Kämpaleken är för er som inte vet en årligt återkommande tävling i scoutfärdigheter för Stockholmsregionen av Equmeniascout och det brukar vara både roligt och spännande. Farsta är också stolta innehavare av Äventyrarnas vandringspris.
I år finns ju därtill också möjligheten att återknyta bekantskapen med scouterna vi träffade på Magnifik i somras.

Vi samlas lördag morgon vid Centrumkyrkan i Farsta 07:45 för avfärd 08:00. Avslutning i Uppsala senast klockan 16:00 enligt arrangörerna. Deltagaravgift: 50 kr per scout.

Då vi har ont om bilar så tar vi tacksamt hjälp av er som kan köra dit och hem. Medtag matsäck så att ni klarar en dag i skogen samt kläder efter väder.

Anmälan görs per mail, sms, telefon, kommentarsfältet till denna information på kårens facebooksida eller muntligt till Anna för Spårarna, Dag för Upptäckarna, Johan för Äventyrarna och Olle för Utmanarna.
Anmälan görs senast torsdag den 22 september. Meddela också om ni har möjlighet att köra och i så fall hur många lediga platser ni har.

Vi ser fram emot en härlig dag i skogen.

Med tre fingrar mot pannan.
Ledarna genom Dag

Lämna ett svar