Kämpaleken 2011-10-08 i Uppsala

Valsätra SBUF scoutkår i Uppsala arrangerade en mycket trevlig Kämpalek på lördagen. Totalt var det ca 200 deltagare fördelat på ett 30 tal patruller. Från Farsta deltog 3 patruller, en i varje åldersgrupp: Småsvamparna (Spårare) med Stefan som ansvarig ledare, Hippopotemus (Upptäckare) med Dag som ledare och Homo Cementus (Äventyrare) som ledde sig själv. Utöver dessa fanns Johan, Johan och Anna L-O samt Micke på kontroll. Därtill följde några föräldrar/svampplockare också med. Vädret var fint även om solen gick i moln och det började blåsa rätt friskt när vi skulle äta. Det var fuktigt i skogen och spåret var rätt långt (9,5 km).
Men det var en fin Kämpalek trots att ingen av våra patruller vann. Alla gjorde ett bra jobb och samarbetet fúngerade mycket bra. Jag hade själv förmånen att få följa med patrullen Hippopottemus på sin vandring och det var riktigt kul att se hur bra de höll ihop och fixade alla uppgifter. Lite bilder finns att beskåda här.

Lämna ett svar