Isbiten 2012-02-10–12 i Ågesta

Centrumkyrkans scoutkår arrangerade den klassiska Isbitenhajken i Ågesta denna helg. Första natten övernattade vi i stugan, andra natten i vindskydd vid Kärrtorps scoutkårs stuga Fräkenbotten vid sjön Orlången. Totalt deltog tre lag i spårningen: Älvsjö, G:a Uppsala och Farsta med totalt 14 deltagare. Därtill fick vi hjälp av Isbitenräven Claes Nygård från Södertälje och scouten (Bagarmossens scoutkår) läkaren och fysilogen Thure Björck.

Fredagnatten var det lite frostigt med bara -15 grader men då sov vi i scoutstugan. Under spårningen och vid vindskyddsövernattningen var det betydligt varmare (runt -5) och det var väl ingen som direkt frös i vindskydden trots avsaknad av eldvakt.

Det finns lite bilder för den som vill veta hur vi hade det.

Tack för i år hälsar arrangörerna Dag och Mikael som med hjälp av Olle och Johan tycker att vi fick ihop en riktigt trevlig Isbit. En rapport kommer att författas inom kort och den kommer då att länkas in på denna sida!

Och här finns rapporten.

Lämna ett svar