CU-Farsta och församlingshelg på Gålö

Församlingen och CU hade en gemensam församlingshelg på Gålögården (20) 21-22 september. Nu var det visst mest CU och dess scouter med föräldrar och ledare som anammat uppmaningen men vi hade kul ändå!

Cykelhajken och den sent inbjudna vandringshajken fick några få tappra deltagare som på grund av logistiska orsaker hamnade på olika övernattningsplatser på fredagskvällen. Men med stor support av Micke och Hella kom alla rätt tillslut, likaså hajkpackningen.
Cyklisterna var i vart fall hemma straxt efter 17 tiden på söndagseftermiddagen efter totalt 70 km cykling på intressanta och stundtals ojämna vägar.

Totalt karterades 3 rovfoglar vadvid kan nämnas Brun kärrhök samt Ormvråk, några brunstiga kapitalkronhjortar (bölandet var öronbedövande), ett 100 tal dovhjortar samt ett oräknerligt antal rådjur!

Lite bilder från helgen finns här!

Lämna ett svar