Bilder från arbetsdagen vid scoutstugan 2015-03-07

Under stugfogde Anders H’s ledning tillbringade Lollo, Johan och Dag några timmar med att fortsätta arbetet i scoutstugan.

Nu är vägen fram också relativt snöfri även om det fortsatt finns bitvis kompakta iskakor på vägen som kan ge intressanta körupplevelser. Cykelmässigt är 6 slingan km relativt snöfri men det är bra med dubbdäck på de hala partier som förekommer!

Arbetsmässigt så har nu alla golv en täckande trossbotten. Vidare knackade vi ned halva den återstående köksväggen och här skall några av tegelstenarna kapas bort, andra får vara kvar som ljushållare ed.
Återstår gör att kapa upp och isolera samt golvläggning.


 
När golvläggningen är klar (plus lite nödvändig väggisolering) så kan vi ta tag i inredningsarbetet. Var skall diskbänken stå? Var ställer vi spis och städskåp, avställningsytor och kastrullhållare mm mm.

Tyck till, Anders funderar som mest… Nästa möjlighet att bidra är den 28 mars! Kom gärna med då!

Hälsar stugfogdarna genom Dag

Lämna ett svar