Bilder från Äventyrarnas vilda överlevnadshajk i de djupa Ågestaskogarna

En grupp av kårens tuffaste äventyrarscouter gav sig på fredagskvällen (den 29 maj) ut på nåd och onåd i en av Johan och Lollo arrangerad överlevadshajk. Jag är inte helt säker på att alla överlevde (lite svårt att uttyda ur bilderna) men tecken finns som tyder på att det funnits vilda (och hungriga) djur i skogen, tom hungrigare än en hoper äventyrare. Vad man ur bilderna kan uttyda är att de grymma ledarna släppte av scouterna någonstans nära Ågesta fd kärnkraftverk. I denna farliga närhet tillbringade scouterna sedan en mycket tuff natt enbart skyddade av 1 mm plast… Efter en spartansk frukost bestående av granbarrste så släpade sig scouterna till en kraftledningsgata där ledarna uppenbart bjudit på vitlökssoppa – lukten känns ända hit. Vad som sedan hände får ni fråga Äventyrarna om.

Jakob hade vänligheten att innan han förlorade medvetandet pga näringsbrist med darrande händer överlämna ett SD kort och det är dessa bilder som redovisas nedan.

Lämna ett svar