Kämpaleken den 3 oktober vid Moriaberg i Grödinge

Centrumkyrkan i Farstas scouter deltog på lördagen i den traditionella och årligen återkommande Kämpaleken. I år med Vikingatema arrangerad av Scoutkåren Gripen. Totalt deltog 9 scoutkårer från Storvreta i norr till Rönninge/Tumba i Söder. Ett 50 tal patruller var anmälda men hur många vi sedan var får Gripens slutrapport berätta.

Från Farsta deltog 21 scouter plus ledare samt 4 kontrollfunktionärer och en vikingahund (+ föräldrar) uppdelade i 1 Spårarpatrull, en Upptäckarpatrull samt två Äventyrarpatruller. Vi njöt av det fina höstvädret och den vackra naturen samtidigt som det tävlades och klurades i skogarna.

Våra scouter gjorde som alltid en stark insats och Spårarna slutade på en fin tredjeplats och en av Äventyrspatrullerna lyckades med att vinna på ett mycket starkt sätt. Men alla scouter kämpade väl och gjorde en bra insats!

Lite bilder från dagen syns nedan.

Lämna ett svar