Kallelse till årsmötet

Ett helt år har gått sedan sist och det börjar närma sig årsmöte. Den 13 februari bjuder vi in er medlemmar till årsmöte där vi ska besluta om en massa spännande saker och välja nya medlemmar till Centrumkyrkans Ungdoms Styrelse. Är du sugen på att söka till styrelsen? Tveka inte att kontakta valberedningen på 815holmberg@telia.com.  Vill du se förändring i föreningen? Till exempel önskar att ett visst ändamål ska få mer pengar? Eller vill du att vi åker på fler läger? Se till att skriva en motion (ett förslag på vad du vill göra tillsammans med en kort beskrivning)  och skicka till ordforande@cufarsta.nu senast 23 januari. Vi ses för årsmöte som vanligt i kyrkan klockan 18:00 i cafeet (till höger om ingången) klockan 18:00 och beräknas vara klara vid klockan 20:00.

 

Varma hälsningar,

Centrumkyrkans Ungdoms Styrelse genom Wilma

 

Lämna ett svar