Kims sensommsrpaddling lördagen den 4 september

Vi var ett plus 20 personer stort sällskap som samlades på Ingarö för den sedvanliga sensommapaddlingen. För er som inte är bekanta med tillställningen så innefattar den kajakpaddling eller båttur till närliggande vacker kobbe i lä. På dagens tur så blev det i en vik på utsidan Maderö.

Vid denna vik serverades sedan en +6 rätters måltid som tillagades fältmässigt i medtagna pizzaugnar, dubbelgasolkök mm mm av mästerkockarna Kim och Ulf. Temat på årets mat var asiatiskt. Nästa år utlovas ett mer Lousianskt tema.

Sedan återtåg i samma kajaker och båt. Nu med betydligt större ballast runt midjan.

Deltog gjorde en skock mer eller mindre kända personer från Farsta, Södertälje, Bromma och Rissne.

Under turen så beskådas några hungriga havsörnar, ett par svanfamiljer, en rejäl hög mycket hungriga skarvar, säkert flera hundra på färd in mot Eknäsviken samt i vart fall en trolig säl. Lite svårt att avgöra definitivt om det var en säl eller ej när vi enbart sett ett uppstickande huvud men sannolikheten är rätt stor.

För er som missat årets event, håll lite koll på inbjudan nästa år vid samma tid.

Lite bilder från eventet syns nedan.

Lämna ett svar