Upptäckarnas hajk 18-19 maj

Helgen 18-19 maj hade upptäckarna hajk ute vid scoutstugan i Ågesta. Sju scouter och två ledare vandrade från parkeringen ut mot scoutstugan. När vi kom till jättegrytorna/fiskeklubben pausade vi för att laga mat på stormkök. Vi hann även ta ett dopp i Magelungen innan vi vandrade vidare till scoutstugan. Vid scoutstugan möttes vi av en tredje ledare. Eftermiddagen ägnades åt fix vid stugan, bland annat disk från lunchen och sätta upp tält. Vi åt en god middag tillsammans och hann med ett kvällsdopp innan några scouter åkte hem för dagen. Vi hann även med hajkbanan innan det var dags att krypa ner i sovsäcken. Det var fyra scouter som sov över vid stugan, några i tält och några på loftet. Till frukost gjordes det amerikanska pannkakor över elden innan det var dags att packa ihop i solskenet.

Alla bilder av Frøya Sægrov.

Lämna ett svar