Scouthajk 2012-04-22–23. Mycket rök och liten eld…

Vi hade kårhajk i scoutstugan Djupån lördag-söndag. Totalt var vi ett 30 tal scouter och ledare på plats. Äventyrare och utmanare hade en lite längre spårning från Kvarnsjön, Upptäckarna gick också en sväng men från fd Ågesta friluftsgård. Spårarna slutligen gick nästan raka vägen.

Vi passade också på att röja upp i rishögarna i terrängen. Det blev mycket rök och slit innan allt var fixat. till det positiva hör att vi nu har en ansenlig hög med ved som vi kan såga upp när det torkat lite.
Men nu är behovet av en köks- och diskplats akut!

Övernattade gjordes det främst innomhus och på loftet. Men en stackars ledare trotsade elementens raseri och låg och svettades i sin sovsäck utomhus under en bivack.

Vädret på lördagen var torrt och fint med enstaka solglimtar. Söndagsmorgonen bjöd på regn men det var mer fukt än droppar.
Lite bilder från hajken kan beskådas här.

Lämna ett svar