Rapport från Äventyrarhajk och arbetshelg vid scoutstugan 8-9/11

Äventyrarna (Linn och Sofi) hade svamphajk som Johan, Lollo och Conrad höll i. Anna och Nalle kom ut och gjorde dem sällskap. Däremellan bistod de i arbetshelgens göromål.

Dag, Anders, Olle, och Amandafixade med golv, eldade ris, köpte isolering och sten, eldade mer ris, rensade trossbotten från rävhuvuden, sågspån och annan bröte, krossade betong, målade stockar, reparerade fönster och designade det nya köket mm mm.

Vi hann långt ifrån så långt som vi tänkt, speciellt då vi fått oanmält besök på övervåningen samt att rensningen av resterande golv i köket gjorde att vi fick extrajobb med att förstärka golvbjälklag mm. Men nu börjar återuppbyggnaden så smått och med en dags jobb till så borde vi kunna börja lägga golv. Trappan borde också kunna användas igen efter några timmars arbete. Vi bokade in en kommande arbetsdag – troligen redan nästa lördag!

Välkomna med då!

Lämna ett svar