Det blev en tur trots allt…

tmp_26218-photo-1133046328Hökarängsbadet, 11:00 – Hökarängsbadet, 15:00

Vi hade bokat upp lördagen för en tur med Upptäckarscouterna i Farsta på blanka ban. Dessvärre lyste Upptäckarna med sin frånvaro vid samlingstiden i Farsta men ledarna i kåren var inte nödbedda, inte heller vår franska gästscoutledare som i sitt tidigare liv bara stått på skridskor 2 gånger och då på en liten trång rink. Hon åkte därtill med isens allra äldsta skridskor, ett par Holländare….Därtill hängde en Äventyrarscout med en kortare sväng.

Efter en massa strul med förseningar, glömda skridskor och injusteringar av skridskor så kom vi iväg straxt efter 11:00 från Hökarängsbadet. En fika i lä och begränsad sol vid bryggan vid Sjöängsvägen. Efter en stund kom 3 holländare inåkande, en av dem hade ramlat och behövde sys i benet varför vi hjälpte till och beställde en taxi för vidare transport till SöS.

Väl fikade fortsatte vi på allt mer blanka isar ned mot Badudden där vi vände. Tillbaka mer eller mindre samma väg. Synd om alla så inte passade på läget för Drevviken var mycket njutbart idag

Deltagare: Olivier och Sophie Courteille, Olle Svärd, Elsa Dubos, Amanda och Dag Lundén

Lite bilder syns nedan…

Lämna ett svar