Kämpaleken i Uppsala 2016-09-25 – Uttåget!

Lördagen den 25 september arrangerade Valsätra en riktigt bra Kämpalek i Sunnerstagropen syd om Uppsala. Ett trevligt friluftsområde nära Fyrisåns utlopp i Mälaren, många deltagare (52 patruller) och mer än 400 personer på plats. Temat var ”Uttåget ur Egypten” och runt detta tema hade Uppsalascouterna mejslat fram många spännande utmaningar.

Farsta deltog med en patrull i samtliga klasser, Spårare, Upptäckare, Äventyrare och Utmanare plus funktionärer och var en 30 personer på plats.

”Som vanligt” gjorde Farstas scouter bra ifrån sig och Upptäckarna slutade på en tredje plats och Utmanarna (som av någon anledning klassats som Äventyrare) kom på 2’a plats men med samma poäng som vinnaren!
Men alla gjorde grymt bra ifrån sig.

Lite bilder från ”korsandet av Röda havet” samt Spårarnas färd syns nedan. Fler bilder hittas via Mikaels film.

Lämna ett svar