CU- och scoutavslutning den 21 maj

Dags för avslut var det många ledare som tänkte.

Många scouter och övriga medlemmar hade dock nog mest redan slutat trots att terminens avslutande långhajk plus Jamboree fortfarande var på kommande.

Vi som avslutade terminen i Centrumkyrkan men också picknickade efteråt vid scoutstugan hade en riktigt fin dag.
Traditionell inmarsch med fanor, en intressant och tankeväckande predikan av Manne (CU-ordförande) och Cilla (fd CU ordförande) med betoning på städning (ett arv efter vaktmästare Berndt månne), vår gemenskap och givetvis Gud.

Efter märkesutdelning till Spårare, Upptäckare, Äventyrare, Utmanare samt scouternas tack till en välförtjänt förälder så avslutade kårchefen och CU ordförande med att tacka alla ledare och samtidigt bjuda med alla till scoutstugan för en avslutande picknick.

Picknick med chokladbollskatapult mm avslutade sedan officiellt terminen.

Lite bilder syns nedan.

Lämna ett svar