Ungdomskör

Är du sugen på att sjunga i en kör med lite drag i? Vill du vara med och välja vilka låtar som ska sjungas? Eller är du bara helt enkelt sugen på att sjunga lite en kväll i veckan med ett gäng härliga människor?

Till hösten kommer vi att starta upp en ungdomskör där vi kommer att sjunga allt mellan himmel och jord bland annat sånger från Ung Psalm men även lite schlager, gospel och annat kul. Vi kommer att träffas en första gång den 18 september klockan 18:00 i kyrkan för att sjunga tillsammans och prata mer om exakt vad vi vill göra som ungdomskör. Möjligheterna är oändliga och vi kommer tillsammans att bestämma var vi vill komma med detta och hur vi vill göra det.

Kören riktar sig främst till ungdomar men självklart är alla välkomna att delta, gammal som ung! Och det finns inga krav på tidigare erfarenhet eller kunskaper – vi lär oss tillsammans. Är du sugen på att delta eller vill veta mer? Kontakta ordförande Wilma på ordforande@cufarsta.nu.

Vi ses den 18 september klockan 18:00!

Varma sommarkramar,

Wilma

Lämna ett svar