Ledarutbildning 14-15 september

Hej,

Hoppas att ni alla har ett förtjusande sommarlov och njuter av såväl sol som regn. Tyvärr varar inte sommaren förevigt men tur är väl det så att scouterna kan dra igång igen!

Till hösten söker vi nya ledare till alla åldersgrupper i kåren och för er som är intresserade kommer nedan lite viktig information:

Den 14-15 september kommer vi att genomföra en ledarutbildning, för alla nuvarande ledare, blivande ledare och aspirerande ledare. Alla är välkomna att delta under dessa dagar oavsett om man väljer att bli ledare eller inte efteråt. För att vara eller bli ledare måste du dock delta på ledarutbildningen samt gå online-kursen Trygga möten och vara med vid ledarsamlingar under året.
Att vara ledare är extremt viktigt för att vår verksamhet ska fungera, det är ett utmanande uppdrag som är helt fantastiskt roligt, spännande och lärorikt. Som ledare är du stöttepelare för verksamheten och är delaktig i att allt att rullar på. Det är ett ideellt uppdrag men det man får tillbaka i glädje och kärlek är värt det hundra gånger om.
Är du intresserad av att bli ledare eller bara vill veta lite mer om verksamheten och sedan ta det därifrån? Tveka inte att anmäla dig till ledarutbildningen. Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till ja.lindholm@telia.com, döp mejlet till ”Anmälan ledarutbildning”. Har du några frågor går det bra att kontakta ja.lindholm@telia.com eller ordforande@cufarsta.nu. Och kom ihåg, i scouterna är alla välkomna!
Och till dig vars barn står i kö eller önskar börja i scouterna – ställer en förälder upp som ledare kommer ditt barn få förtur i kön.
Somriga hälsningar från Styrelsen

Lämna ett svar