Nu räcker det, nu är det dags, nu sparkar vi igång!

Vadå undrar ni? Jo självklart scouterna!
Den 4 februari klockan 18 har vi den försenade terminsstarten.

Hej alla scouter, föräldrar och ledare.

Nu har vi haft nedstängt tillräckligt länge och det är tid för att scouta istället för att sitta hemma och häcka framför någon skärm eller familjespel. Istället så drar vi ut i skog och mark, glider på skida eller med på snö och is, eller varför inte, under… Det finns många scouter som gjort det förr som ni kan se på filmen…

På torsdag den 4 februari klockan 18 så drar vi igång. Samling som vanligt vid kyrkan innan vi drar ut på äventyr med respektive grupp.

Och redan på lördagen den 6 februari, 2 dagar senare, så har vi scoutlördag i Ågesta med snömys och annat kul. Eller varför inte scoutbad? Det är ni som bestämmer så berätta för ledarna så fixar vi! Oavsett så blir det kul, det kan vi garantera!

Du kommer väl med?

Hälsar ledarna med tre fingrar mot pannan!

Lämna ett svar