Rapport från vinterscoutlördagen den 6 februari

Soutlördagen började med ett fantastiskt vinterväder, -8C, 5 m/s nordan, kalasskidspår och glada men i något fall lite frusna scouter… gympaskor är inte alltid optimala i 30 cm snö. Det finns en del kunskaper som ledarna får berätta mer om…

En annan erfarenhet är att parkeringsplatserna vid Ågesta blev överfull redan runt 10:00. Skidåkning och promenad till scoutstugan vidtog. I vart fall för spårare och Upptäckare . Vad Äventyrarna hittade på vid Farstanäset får de själva berätta om…

Scoutstugan bjöd efter lite försök på fin grillglöd och lä från den något bitande nordanvinden.

När Dag och Olle sedan dök upp med pulkan på släp så fixades det med tältkåtor, kaminer, t-spriddrivna varmvind o h turbospisar.

En mycket fin dag i skogen, med ett mycket trevligt väder. Det ser vi gärna igen.

Lite bilder från dagen syns nedan…

Lämna ett svar