Fort Farsta är tillbaka

           

I Centrumkyrkans scoutkår finns det traditioner. Förutom storvinster vid den årliga kämpaleken är den mytomspunna kårtävlingen Fort Farsta en sådan. Ryktet säger att Fort Farsta blev till i ett annat årtusende med en förlaga på bästa sändningstid i TV. Efter några års ändrade planer på grund av pandemi och annat gick Fort Farsta återigen av stapeln i Centrumkyrkans alla skrymslen och vrår. Scouterna sprang mellan stationer – allt ifrån två våningar ner i en sopstinkande källare till högst upp i tornet hos Fader Farsta.

Mycket klurigheter, skratt och samarbete blev det för våra duktiga scouter! Och vann denna gång gjorde patrullen Skitungarna – som vinner ära och sitt namn inristat på en stubbe! Alla andra får märke och ännu ett oförglömligt scoutminne.

Lämna ett svar