Kämpaleken 2022-10-15 i Uppsala

Hammarskog, 10 km sydväst om Uppsala var platsen för Kämpaleken 2022 med Valsätra som ansvarig kår. Jakten på Ansgar var temat, dvs en blandning av äventyr, vikingar och tro. 44 patruller från ett oklart antal scoutkårer fördelade på Spårare, Upptäckare, Äventyrare och Utmanare kämpade väl i det småfuktiga vädret. Men inget som vana scouter hade några problem att hantera.

Farsta ställde upp i alla åldersgrupper, och med dubbla patruller för Spårarna. Och så höll vi i en kontroll också. Mycket kul det med.

Och så gick det som så att Spårarpstrullen Örnarna fick hämta hem vandringspriset till Farsta ännu ett år, och denna gång i sällskap med Upptäckarpatrullen Farstafavoriterna som också vann sin grupp. Nu blir det materialförvaltarens huvudvärk hur vi skall få plats med två vandringspriser på en hylla som är gjord för en… Ett trevligt problem… 🙂

Resultatet för Äventyrare och Utmanare får vi återkomma till men kämpade väl, det gjorde alla scouter oaktat vilken resultatplats de slutligen hamnade på.

Mycket väl genomfört av arrangörer och scouter.

Lite bilder från eventet syns nedan.

Imponerande tycker ledarna…

gnm Dag

Lämna ett svar